e
Banner

Etiketler: efe göktuna



Endüstri 4.0 lojistiği de yola getiriyor


Yayın: 15-12-2018
Kategori: Özel Röportaj

Fevzi Gandur Logistics, Kültür Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle “Lojistik ve Dağıtımda Planlama” konulu seminerde bir araya geldi. Seminerde konuşma yapan şirketin Kontrat Lojistiği Genel Müdürü Efe Göktuna, üretim merkezlerindeki yenilenmenin dolaylı olarak lojistik sektörünü daha da planlı olmaya yönelteceğinin altını çizdi. Sektörün endüstri mühendislerine duyduğu ihtiyaca vurgu yaptı.




Batu International Logistics’ten entegre çözümler


Yayın: 23-10-2019
Kategori: Kimya

Batu International Logistics, tehlikeli ve kimyevi madde taşımacılığında ekspres ve intermodal hizmetlerden depolamaya kadar çok geniş bir yelpazede çözüm sunuyor. Tehlikeli ve kimyevi madde ürünlerinin taşımaları içinde yaklaşık %45 pay aldığını belirten Batu International Logistics Genel Müdürü Efe Göktuna, “Müşterilerimize sunduğumuz en büyük avantajımız 7/24 ulaşılabilirlik” diyor. 




Lojistikte ‘hızlı çözüm’ üretenler tercih edilecek


Yayın: 29-03-2021
Kategori: Lojistik

2020’de korona virüsün etkisiyle daralan küresel ticarette ortaya çıkan sorunlar, lojistikte hızlı çözüm üretme becerisini her zamankinden daha çok öne çıkardı. Batu International Logistics Genel Müdürü Efe Göktuna, uluslararası ticaretteki karmaşa ortamının 2021 yılında lojistik sektörü için önemli bir sınav olacağını kaydetti.




Batu, pandemi karşısında elini alternatif çözümlerle güçlendirdi



Pandemi döneminde karayolundaki zorlukları intermodal ve minivan hizmetiyle aşan Batu International Logistics, konteyner krizine karşı demiryoluyla alternatif yarattı. E-ihracat lojistiği hizmetini devreye alan şirket, yatırımda ve büyümede hedeflerini de belirledi. Batu International Logistics Genel Müdürü Efe Göktuna, fuar lojistiği, ekspres taşımacılık ve intermodal operasyonlarını büyüteceklerini, kara, hava ve deniz taşımacılığında servis verdikleri coğrafyayı genişleteceklerini, yeni depo ve ofis yatırımı ile beraber, ulusal dağıtım kanallarını geliştireceklerini aktardı. 




Batu International Logistics fuar lojistiğinde çıtayı yükseltti



Batu International Logistics, fuar lojistiğinde lider partner olma hedefiyle ekibini güçlendirdi. Şirketin Genel Müdürü Efe Göktuna, uzun yıllardır faaliyet gösterdikleri fuar lojistiğindeki birikimlerini bu alandaki uzman ekibin tecrübesiyle birleştirdiklerini kaydetti. Göktuna, “Fuar lojistiği hizmetlerini A’dan Z’ye tek elden sunabiliyoruz.” dedi.




BATU, tır kuyruklarını minivan ile baypas ediyor


Yayın: 10-08-2022
Kategori: Lojistik

Batu International Logistics, Türkiye’den Bulgaristan’a açılan Hamzabeyli ve Kapıkule sınır kapılarında onlarca kilometreyi bulan ve 6-7 günde anca aşılabilen tır kuyruklarını minivan araçlarla baypas ediyor. Şirket, acil taşınması gereken 1.300 kiloya kadar yükleri birçok Avrupa ülkesine 48 saat içinde teslim ediyor. Batu International Logistics Genel Müdürü Efe Göktuna, “Gıda, tekstil, otomotiv ve kimya başta olmak birçok sektöre minivan hizmeti veriyoruz. ‘-18/+18 °C’ araçlarla da minivan taşımacılığı yapıyoruz.” dedi.




Batu, 150 bin ağacın absorbe edebileceği karbon salımını engelledi



Doğa dostu taşımacılık modlarına ağırlık veren Batu International Logistics, geçen yıl gerçekleştirdiği intermodal taşımalarla 150 binden fazla ağacın temizleyebileceği karbon salımının önüne geçti. Batu International Logistics Genel Müdürü Efe Göktuna, “İntermodal taşımalarımızı artırarak yeşil lojistik özelinde çevreye sunduğumuz katkıyı en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. 




Batu Logistics sektörde dönüşümü başlatıyor



Dijital ve yeşil dönüşüm çalışmalarını daha da hızlandırdıkları 2022 yılını belirledikleri hedeflere ulaşarak kapattıklarını belirten Batu Logistics Genel Müdürü Efe Göktuna,“Teknolojik gelişmeler ve iklim dostu düzenlemelerle lojistik daha da sofistike bir hal alacak. Önümüzdeki dönemde lojistik süreçlerini, ticaret akışını hızlandıracak şekilde kolaylaştırmayı ve yeniden kurgulamayı hedefliyoruz” dedi. 




Batu Logistics’in entegre çözümleri büyük rağbet görüyor



Batu Logistics, otomotiv ve tekstil sektörünün tam zamanlı ve hızlı teslimat taleplerine entegre lojistik hizmetleriyle çözüm sunuyor. “Otomotiv lojistiği toplam iş hacmimiz içerisinde yüzde 35’lik bir paya sahiptir. Taşımalarımızın yüzde 30’luk bir bölümünü de tekstil ürünleri oluşturuyor” diyen Batu Logistics Genel Müdürü Efe Göktuna, intermodal askılı taşımacılık ürünlerinin tekstil, Just-In-Time operasyonlarının ise otomotiv sektörü tarafından rağbet gördüğünü söyledi. 




Batu Logistics, yeşil ve dijital dönüşümde öncülük hedefliyor


Yayın: 09-08-2023
Kategori: Lojistik

Batu Logistics, lojistik ve forwarder kavramlarının yeniden tanımlandığı dönüşüm sürecinin öncüleri arasında yer almak için çalışmalarını hızlandırdı. Şirketin Genel Müdürü Efe Göktuna, “Yeşil ve dijital dönüşüm heyecan verici bir gerçeklik olarak karşımızda. 2023’ün ikinci yarısı ve 2024 için tüm planlarımızı, bu süreçte sektöre katkı sağlamak ve değişime liderlik etme vizyonuyla belirliyoruz. Değişime uyum sağlayamayan ayakta kalamaz.” dedi.